Onze doelen

Versteviging van de huid / Vermindering van cellulitis/ Reductie van striae,striemen en littekens op de huid/ Vermindering van rimpels
Young beautiful woman in cotton underwear sitting on white background

Versteviging van de huid

Het verliezen van de eenheid van de huid is een natuurlijk stadium in het leven van de mens. De huid begint vanaf het 30e levensjaar tekenen van veroudering te vertonen. Ongunstige factoren zoals een slechte voeding, hormonale stoornissen of UV-straling versnellen dit proces, met als gevolg het verlies van eenheid en spanning van de huid.

Slappe, hangende huid is een bekend probleem na afvallen of bij vrouwen na de zwangerschap. Dit is vooral een esthetisch probleem.

Aanbevolen behandelingen voor de behandeling van een slappe huid:

Hifu 2d Plus

DermaPen/Mesotherapie nano en microneedling

Elektrostimulatie met Infrarood

Radiofrequentie RF

380x220_1_b kopia

Reductie cellulit

Cellulitis is niet gelijkmatig verdeeld vetweefsel en water. Als gevolg hiervan lijkt de huid op de zogenaamde sinaasappel huid. Dergelijke veranderingen kunnen worden gezien op dijen, billen, buik of zelfs armen.

De oorzaak van de vorming van cellulitis kan een slechte dieet zijn, roken, anticonceptie gebruiken en geen sport beoefenen.

Een geweldige oplossing voor het bestrijden van cellulitis is een combinatie van onderstaande behandelingen.

Lymfedrainage met lipolaser

Lymfedrainage met radiofrequentie RF

Lymfedrainage met cavitatie ultrasound

Elektrostimulatie met Infrarood

Vacuum + RF

380x220_1_a-kopia

Striae/striemen en littekens verminderen

Striemen zijn littekens die ontstaan door overmatige groei of gewichtsverlies. Dergelijke veranderingen vinden bijvoorbeeld plaats tijdens zwangerschap of puberteit. Het is een intense uitrekking van de huid, wat leidt tot schade aan collageen en elastische vezels.

Striemen worden meestal gevormd op de dijen, billen, buik en borsten. Bij mannen op de schouders, borst, binnenkant van armen.

Er zijn verschillende methoden om striemen te verkleinen. Dermapen met photon Led is een innovatieve en effectieve techniek waarbij een micronaald met LED-licht worden gebruikt. De behandeling is gericht op het creëren van microschade waarmee de juiste actieve ingrediënten worden geïntroduceerd. Het resultaat is huidstimulatie om collageen- en elastinevezels opnieuw aan te maken

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

We zijn gespecialiseerd  in behandelingen die  op een natuurlijke manier uw lichaam stimuleren tot regeneratie. Natural Body Contour is een moderne techniek voor het anti-aging van uw gezicht en lichaam.

Nieuws

Post Not Found.

Openingstijden

Maandag – Vrijdag

Uitsluitend op afspraak

Zaterdag

Gesloten

Zondag

Uitsluitend op afspraak

Contact gegevens

Adres

Pompmolenlaan 41 B
3447GK Woerden

Telefoon

+316 17 82 53 10

delingen